<

Порушення обміну речовин: лікарі назвали можливий діагноз, що призвів до коми Навального

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:12 | 21.08.2020 / Новини / , /
Перегляди
2
/ коментарі 3

Головний лікар омської лікарні швидкої допомоги назвав діагнозом російського політика Олексія Навального порушення обміну речовин.

Про це пише NGS55, з посиланням на допис особистого лікаря Навального Анастасія Васильєва у твітері, – передає УП.

“Діагноз, до якого ми зараз найбільше схиляємося, – порушення вуглеводного балансу, тобто порушення обміну речовин. Викликано це може бути різким зниженням цукру в крові, що викликало втрату свідомості”, – зазначила лікар.

Також Васильєва написала, що їх “тримають за ідіотів”, озвучуючи такі діагнози. 

Тим часом дружина політика Олексія Навального Юлія звернулася до президента Росії Володимира Путіна з вимогою дозволити перевезення опозиціонера на лікування до Німеччини.

Звернення вона опублікувала на офіційній сторінці Олексія Навального в твітері.

У документі Навальна каже, що поблизу лікарні опозиціонера вже чекає медичний літак, який може безпечно доставити політика в лікарню в Німеччині.

Незадовго до публікації офіційного звернення, прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що на думку лікаря, до кінця невідомо, що стало причиною госпіталізації, тому перевезення Навального по повітрю поки неможливе.

Нагадаємо, 20-го серпня російський опозиційний політик Олексій Навальний потрапив до реанімації – йому стало зле в літаку на рейсі з Томська до Москви. Наразі він перебуває в комі, його підключили до апарату “штучного дихання”.




коментарів: 3
  1. Навальний вважає що Крим росіянський, так що нехай хоч зариють його мені байдуже…

  2. Скільки років не знищував,а тут раптом на тобі,шевели мозком…він владі навпаки потрібен живий,а західним кураторам ні,потрібна сакральна жертва,і літак і німецькі лікарі оперативно прибули,чекали…..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер