<

Порошенко затвердив додаткові заходи щодо безвізового режиму з ЄС

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:56 | 18.08.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Президент дав “зелене світло” виконанню рішення РНБО.

Президент Петро Порошенко підписав указ, яким ввів у дію рішення РНБО про додаткові заходи щодо запровадження безвізового режиму між Україною та ЄС, – пише Корреспондент.

Згідно з рішенням, “Кабмін повинен налагодити механізм координації та оцінки діяльності центральних органів виконавчої влади з виконання плану безвізового режиму з ЄС, створити системи контролю та моніторингу в режимі реального часу реалізації завдань у сфері євроінтеграції”.

Уряду також доручено розробити та подати на розгляд законопроект про внесення змін до статті 216 Кримінального процесуального кодексу щодо забезпечення чіткого визначення підслідності органів досудового слідства.

Кабмін також має забезпечити прийняття концепції створення національної системи ідентифікації громадян України, іноземців та осіб без громадянства та затвердження плану заходів щодо її реалізації.

Доручено також підготувати за участю СБУ, Національного антикорупційного бюро із залученням представників Консультативної місії ЄС з реформування сектора цивільної безпеки України законодавчі пропозиції щодо посилення захисту свідків у кримінальному провадженні.

МВС доручено невідкладно забезпечити завершення будівництва та належного облаштування пункту тимчасового розміщення біженців в Яготині Київської області, а також пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні, у селі Мартинівському Миколаївської області.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця