<

Порошенко, йдучи з мітингу, став героєм мемів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:44 | 12.03.2019 / Новини / , /
Перегляди
6
/ коментарі 4

11 березня кандидат у президенти Петро Порошенко провів мітинг з виборцями в Житомирі, після чого йому, довелося спішно залишати захід. Вдале фото «Петра, який біжить» спровокувало сотні жартів, фотожаб та мемів. Натомість прес-секретар Порошенка Святослав Цеголко заявив, що Порошенко не втікав, а просто йшов з площі до людей.

Про це свідчать фото з соцмереж, – повідомляють Волинські новини.

Активісти з «Нацкорпусу», які в суботу змусили президента згорнути мітинг в Черкасах і побилися там з поліцією, спонукали президента виступати за спеціальною огорожею і в Житомирі. А після мітингу Порошенко був змушений швидко йти з місця проведення, що і зафіксували на фото, яке справило дуже велике враження на користувачів соцмереж.

Нардеп Олександр Онищенко пригадав, як президент «ганяв дахами» екс-губернатора Одеської області Михеїла Саакашвілі.

Журналістка Світлана Крюкова прокоментувала ситуацію назвою німецького фільму «Біжи, Лола, біжи!».

Юрист Андрій Портнов, побачивши фото гаранта, який втікає, припустив, що Порошенко щось вкрав.

«Це остаточне прощай. Залишилося три тижні. Але потім буде перехідний період. Ось це вже буде страшно», – пише юрист Олексій Романов.

Блогер Денис Гороховський і зовсім побачив на фото «божественну сутність». «Гарант ходить по воді», – коментує він.

Журналіст Андрій Манчук запропонував записати пісню про Порошенко з цього приводу.

«А ти хто такий? Давай, до побачення! Давай, іди, гуляй до побачення!», Є враження, що якщо хтось із конкурентів запише про Петра відому мейхане, її заспіває вся країна», – написав журналіст.

Натомість прес-секретар Порошенка Святослав Цеголко запевнив, що це – фейк і провокація. Мовляв, президент просто йшов з площі, додавши підтверджуючі фото.

Того ж дня на відео зняли в дечому знакову подію – вітер здув агітаційну «будку Порошенка».

«Будка президента Порошенка виявилась навіть більш стрімкою, ніж реформи президента Порошенка. На щастя (та на відміну від реформ), постраждалих немає», – жартують журналісти UA1.

Тим часом, «Петро, який біжить» за ніч встиг стати героєм мемів та численних жартів – від образу Джека Горобця до «сумного Макконагі».




коментарів: 4
  1. До кого це він прямує? Судячи з того, як тих, до кого він прямує, охороняє піліція, то це десь на зоні знімок. Коли це харант відвідував буцигарню?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер