<

Порошенко визнав поразку і привітав Зеленського, а також готовий підставити йому плече

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:37 | 21.04.2019 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Кандидат у президенти Петро Порошенко подзвонив своєму опоненту Володимиру Зеленському, щоб привітати його після оголошення результатів національного екзит-полу, за результатами якого Зеленський переміг Порошенка.

Про це він заявив 21 квітня після закриття виборчих дільниць, пише УП , а потім і дійсно зателефонував Зеленському.

“Ніколи не здавайся, чую я і зараз, коли бачу ці результати екзит-полів, а вони очевидні і дають підстави подзвонити зараз моєму опоненту і привітати його”, – сказав Порошенко.

“Вже наступного місяця я залишу пост глави держави, так вирішила більшість українців, і я сприймаю це рішення”, – додав він.

Порошенка в залі зустріли довгими оплесками.

Тим часом, команда Зеленського святкує після оголошення результатів екзит-полів.

Президент Петро Порошенко і його команда готові допомагати в перехідний період новому президенту Володимиру Зеленському.  

Про це він сказав, виступаючи у своєму штабі, після оголошення результатів екзит-полів.

“Хочу наголосити, що особисто я і вся моя команда готова підставити плече президенту в усіх його рішеннях, які відповідатимуть національним інтересам України і наближатимуть нас до Євросоюзу і НАТО”, – сказав він.

“Між офіційним оголошенням виборів і інавгурацією я готовий без жодних обмежень витрачати будь-який час для того щоб допомогти новому президенту увійти в курс справ в найменших деталях. Більше того я готовий передати йому всю мережу міжнародної підтримки України. Цю мережу, яку ми так дбайливо вибудовували роками. І це і є та реальна “сітка”, а не там де нас безпідставно звинувачували опоненти”.    




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер