<

“Порошенко веде Україну не туди, куди треба” – нардеп Ігор Гузь  

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:48 | 29.05.2017 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарів 7

Волинський нардеп Ігор Гузь у прямому ефірі Фейсбук висловив власну думку щодо діяльності Петра Порошенка та озвучив своє бачення майбутніх президентських виборів.

«На моє глибоке переконання, Петро Порошенко веде Україну не туди, куди треба. У державі йде консервація будь-якого розвитку… Суттєвих напрямків чи стратегій не бачу», – наголосив нардеп Ігор Гузь у прямому ефірі вчора в соцмережі Фейсбук, відповідаючи на запитання волинян про оцінку трирічної роботи президента.

«Реформи в країні загальмували. Порошенко вибудовує жорстку вертикаль, куди включені спецслужба та прокуратура, а також фінансові структури, які він по-тихеньку:  «віджимає» чи перекупляє, або домовляється. Це, наприклад,  бізнес Фірташа чи Коломойського…», – зауважив він.

«Що стосується медіа, ось телеканал Тоніс є ніби-то під крилом Порошенка. Ви бачите, як змінилася редакційна політика телеканалів «Нюзван» та «112», у таку собі, «скриту» підтримку Петра Порошенка. У політичному плані Президент має діалог з «Опоблоком», прорегіональними групами «Воля Народу» та «Відродження», – наголосив Ігор Гузь. – Глибоко переконаний, що через два роки нам треба новий президент. Але, тут є проблема. На сьогодні, спарринг-партнером Порошенка може бути Тимошенко. З огляду, на низку факторів, зокрема, це об’єднання фінансування ресурсів, інших опозиційних сил».

На думку нардепа, для того, аби «збити» так званий «президентський» рейтинг Андрія Садового йде його «травля» через «сміттєвий скандал»: «Я розділяю це на дві частини. Оскільки місто мало великий бюджет, і давним-давно могли збудувати  новий сміттєпереробний завод або полігон твердих побутових відходів. Як на мене, ось цю «сміттєву блокаду» здійснює адміністрація  президента. Жодних сумнівів. Це робиться для того, щоб заставити Садового йти на діалог з адміністрацією».

Також Ігор Гузь озвучив своє бачення щодо майбутніх президентських виборів: «Саакашвілі немає українського громадянства, і не братиме участь у перегонах. Маю сумнів, що Ляшко потрапить до 2 туру. Те саме ж з представником Опоблоку. Нових сил, нових лідерів немає. Однак, не треба забувати, що багато людей голосує саме за владу. Будуть включати адмінресурс. І ніхто, на жаль, не відміняв такої теми, як «голос за 500 гривень». Зомбування людей та інші різного роду інсинуації».

Нардеп вважає, що українське суспільство вже зараз має думати, кого хоче обрати майбутнім президентом нашої держави.




коментарів: 7
  1. може і не туди, але цукерки в порошенка смачні та корисні для здоровля українців! Хороший в нас президент бо має офшори

  2. А це не такі як Гузь привели його до влади – нагадайте бо щось за три роки призабулось ?

  3. Пора би Ігорю Волоимировичу вийти з коаліції, тоді наблизите кінець Пеці Поросенка.

  4. Як для депутата ВР-просто підло і недостойно робити такі заяви!!! Якщо народний депутат не знає за що відповідає президент і за що ВР або прем*єр -то ціна такому депутату _одна цукерка від Порошенка.Це так,конкретно, від людини, на звернення якої реакція Гузя нульова.На слідуючі вибори піде від Самопомочі? Бо щось більше за Садового піклується,ніж за *рідного* Яценюка.

  5. обидва – “дуже не гарні люди”. мене взагалі дивує, чому Гузь, як не місцевий, тут балотувався і переміг… у нас, напевне, своїх немає достойних…

    • Є і в нас достойні люди на нардепство! От хоча б пан Анатоль! Він як раз місцевий!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер