<

Порошенко терміново збирає силовиків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:39 | 22.01.2015 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ коментарі 3

На зборах силових структур будуть вирішувати питання, як зупинити наступ сепаратистів і перегрупувати сили української армії.

Президент Петро Порошенко в четвер увечері збирає на нараду представниківсилового блоку керівництва держави з метою вироблення плану протидії наступубойовиків на Донбасі, повідомляє прес-служба глави держави, – пише Корреспондент

О 18.00 буде затверджуватися план зупинки операції терористичних військ за участю регулярних військ РФ.План, як перегрупувати сили і зупинити агресію“, – сказав глава держави в ході покладання квітів до пам’ятного знаку першим загиблим учасників протестів на Майдані Незалежності рік тому.

Президент підкреслив, що вся світова спільнота підтримує Україну в її боротьбі за територіальну цілісність і суверенітет, що також було продемонстровано на Давоському економічному форумі.

“Весь світ сьогодні з Україною, пишається Україною, бачить нашу єдність. Весь світ за те, щоб ми зберегли соборність, територіальну єдність і суверенітет і продемонстрували, що і Сергій, і Михайло віддали своє життя не даремно“, – резюмував Порошенко.

Під час вшанування пам’яті Сергія Нігояна і Михайла Жізневського, Порошенко зазначив, що “перед усіма героями Небесної Сотні ми повинні берегти єдність і соборність нашої держави, захистити державу“.




коментарів: 3
  1. І от в той час,коли оці самі російські вйська з непритаманною їм німецькою пунктуальністю, цілодобово вивалюють вагонами БК на наші позиції,коли гинуть і беруться в полон наші бійці,коли зносяться з лиця землі наші міста і села–їх начинає дипломатить…цебто демонструвати своє вміння лягати так,щоби пану гвалтівнику було зручно заходити з усіх боків і його нічого не дратувало,бо він може дійсно розсердитись і зробить всім страшно і боляче.Тому краще не пручатися,суворо кажуть нам наші професійні сутенери з печерських пагорбів. “МИ ЗНАЄМО СВОЮ СПРАВУ”-кажуть ВОНИ і непомітно перебирають хтивими пальцями розпихане по кишенях бабло.”ВСЕ БУДЕ ГАРНО”–кажуть нам хлопаки з дегенеративною артикуляцією і аплікатурою наперсточника.”bi life mi”, сцуко-запевняє нас гарною англійською головний сутенер….
    Аеропорт ми ж не збиралися здавати,так,пецю? Чи таки збиралися?
    П.С. Ось дивлюсь відео…тролейбусу і захоплених в полон”кіборгів”думаю…..немає там мирного населення.Є там проплачені кремблядьньюз статисти і бидломаса.Коли здоровецькі бугай-молодики знімають на телефон постріляних співгородян….одна думка—-тварі!!!

    • Шановний! Який аеропорт? Коли простріли вже йшли прямою наводкою, коли аеропорту вже НЕ БУЛО?! Як можна обороняти те, чого НЕМА?

      Аеропорт ніхто не здав.

      Вірте в Україну. І в Бога. Надія є, її не можна втрачати.

  2. У всіх на вустах лише одне:Коли це все закінчиться?
    Путін буде й надалі збільшувати тиск поки:
    –не змусить Україну заключити мир на своїх умовах,бо із-за цього й було розпочато агресію.
    —аж поки сам не надірветься,що дасть змогу Україні за допомогою США банкувати і ставити свої умови.
    Самотужки Україна не зможе зупинити цей кошмар поки в насне з”явиться АРМІЯ.Всі будапештські,мінські угоди-домовленності–це клаптик паперу,яким можна підтертися.Лише власна Армія змусить агресора виконувати ці угоди.Бандити,а путін найтиповіший з них як і 84% його бандитського племені,всього навсього злобний вчитель,котрий намагається навчити Україну жити в реальному світі реальної політики,намагаючись тим самим змусити Україну забути солодкий світ в якому ми жили більш 20 років.Світ в якому ми нікого не чіпляли і нас ніхто не чіпляв.Зараз йде війна за життєвий простір,а не конкретно за аеропорт.Іменно життєвий простір в нас намагаються забрати.пРЕЗИДЕНТ (пишу навмисне першу букву з маленької!!!)зря не створює АРМІЮ.Його надії на дипломатію і санкції це ілюзія і закінчить він без армії безславно,а разом з ним безславно зникне й Україна в тому вигляді,в якому ми ЇЇ любили останніх 23роки.Май Порошенко армію,він міг би поїхати до Мінська на переговори з путіним п”яним і з гармошкою в руках,а поскільки армії немає,то він змушений фиркати,кривитися,але все таки тиснути руку х..у,який має армію.Згадай, Мері,свій візит путькіна до австралії,де коло берегів стояла ескадрілія кораблів Росії…..Армія-це не тільки сміливі солдати і розумні генерали,це насамперед рішучість головнокомандувача до певних адекватних дій пов”язаних з прийняттям рішень,щодо визволення!!!! захоплених територій,а не оборони.Військовий стан можна не оголошувати.Його можна ввести,реалізовувати,але казати треба що це військові навчання!!!НУ ГРАЄМОСЯ МИ ТАК–У ВІЙСЬКОВИЙ СТАН,ТРЕНУЄМОСЯ!!!
    “Немає нічого більшпоганого,коли терпиш несправедливість і насилля із страху війни.Якщо ви неспроможні захистити свої права від посягань агресора його вимогам і приниженням не буде кінця” (у.Черчіль -звернення до прем”єр-міністра Стенлі Болдуїна. січень 1927року).
    Настояща народна війна-це загальний переможний драйв,який охоплює всю країну,коли практично всім стає зрозуміло без зайвих слів і всілякої аналітичної мури,що ПЕРЕМОГА!!! буде за нами.СЛАВА УКРАЇНІ!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа