<

Порошенко та Зеленський здали аналізи на вміст в організмі наркотичних речовин і алкоголю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:46 | 5.04.2019 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Кандидат у президенти України і шоумен Володимир Зеленський та чинний гарант і кандидат у президенти на наступний тур Петро Порошенко вранці, 5 квітня, здали аналізи на вміст в організмі наркотичних речовин і алкоголю. Зеленський зробив це в одній із приватних лабораторій Києва, Порошенко – у медпункті на НСК
«Олімпійський».

Медичне обстеження було однієїю із “вимог” Зеленського до чинного президента України Петра Порошенка перед проведенням дебатів. Аби здати аналізи на вживання наркотиків та алкоголь, Зеленський приїхав до клініки Eurolab, – повідомляє 24 канал.

До слова, Зеленський відмовився здавати аналізи на “Олімпійському” і зробив нову пропозицію Порошенку. За його словами, там нібито немає потрібного обладнання. Шоумен очікує результатів аналізів через три дні. На питання журналістів кандидат у президенти традиційно вирішив не відповідати – у цьому йому допомогла охорона. Територію клініки Зеленський покинув досить швидко.

Натомість, Президент України, кандидат на виборах голови держави Петро Порошенко приїхав до медпункту на НСК «Олімпійський» у Києві для здачі аналізів на вміст в організмі наркотичних речовин і алкоголю, – інформу Радіо свобода.

Порошенко прибув на НСК о 9:00.

Перші результати аналізів гаранта оприлюднили вже за 10 хвилин після здачі. Решту обіцяють оприлюднити через 2 години.

Зазначимо, що заступник генерального директора НСК «Олімпійський» Віктор Анісімов повідомив, що до цього часу жодних звернень про проведення дебатів на стадіоні не надходило.

Протягом кількох останніх днів між Порошенком і Зеленським, кандидатами у президенти, які проходять у другий тур виборів голови держави в Україні, триває обмін викликами. Спочатку Зеленський оприлюднив відео-зверення, у якому викликав Порошенка на дебати. Через декілька годин Петро Порошенко записав відео-відповідь, у якому прийняв виклик політичного опнента.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер