<

Порошенко припустив, що причиною вибухів в Ічні є диверсія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:27 | 11.10.2018 / Новини /
Перегляди
2
/ коментарі 4

Президент України Петро Порошенко назвав диверсію офіційною причиною вибухів на складах боєприпасів під Ічнею в Чернігівській області.

Про це він написав у своєму мікроблозі у Twitter. Глава держави уточнив, що дві версії, які лишилися, слідство відкинуло, – передає Obozervatel.

«Перші дані слідства щодо ситуації поблизу Ічні відкидають версію недбалості та свідчать про диверсію. Це має навчити нас рішучим діям», — зазначив Порошенко.

За його словами, дії диверсійних груп кидають тінь на імідж українських військових і спецслужб. На зустрічі з командирами бригад Збройних сил, Нацгвардії та Держприкордонслужби у Хмельницькій області президент також уточнив, що не виключає кадрових рішень у військовому керівництві країни за підсумками пожежі та вибухів боєприпасів.

«Я розраховую на швидку реакцію правоохоронних органів. Я не виключаю і певних кадрових висновків, але, на жаль, лише кадровими висновками проблему не розв’яжеш. Тут потрібні системні рішення», — сказав Порошенко.

Український лідер доручив керівництву Міноборони і Генштабу надати список звільнених генералів і офіцерів, які несуть відповідальність за ситуацію зі зберіганням боєприпасів.

Президент України Петро Порошенко провів нараду з силовими структурами. За даними СБУ, слідство розглядає три версії НП: диверсія з проникненням, порушення правил пожежної безпеки та навмисний підпал або підрив з метою приховування нестачі боєприпасів.




коментарів: 4
  1. ні! путін,путін. місцеві бачили як кровожерливий путін разом з кремлівськими найманцями перелазили через огорожу складів. а в руках він тримав сірники. отака-то дітки х..ня!

  2. І ще на місці було знайдено обгортку з цукерки відомого виробника,ймовірно і фольга стала причиною короткого замикання на складі,бо була кинута на купу боєприпасів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця