<

Порошенко підписав указ про призов строковиків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:05 | 25.02.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Президент України Петро Порошенко підписав указ “Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2017 році”.

Призов на строкову військову службу чоловіків 20-27 років буде проходити у квітні – травні та жовтні – листопаді 2017 року. Про це пише “Корреспондент”.

Також зі Збройних сил України, інших військових формувань, Держспецслужби транспорту, військовослужбовці-строковики, які мають ступінь вищої освіти “спеціаліст” або “магістр” та вислужили встановлені строки строкової військової служби, будуть звільнені в запас у травні – червні і в жовтні – листопаді 2017 року.

Інші військовослужбовці-строковики, які вислужили встановлені строки, будуть звільнятися в запас у квітні – червні і в жовтні – грудні цього ж року.

Президент своїм указом також доручив Кабінету міністрів України визначити чисельність українців, які підлягають призову на строкову службу, та обсяги видатків для проведення чергових призовів у поточному році.




один коментар
  1. Як шкода…молодь України…УКРАЇНЦІ спитайте для чого призивають наших синів в Українське військо на строкову службу…якщо ми ведемо війну….ці молоді юнаки нічого не вміють,не знають….шкода їх….для чергових траншів…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця