<

Порошенко на суді розповів, якою була боєздатність ЗСУ під час анексії Криму

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:10 | 16.06.2020 / Новини / , , , /
Перегляди
5
/ коментарів 26

Під час анексії Криму в складі Збройних сил було не більше ніж 20% боєздатних частин і підрозділів.

Про це сказав на засіданні Апеляційного суду Києва 15-го червня п’ятий президент України Петро Порошенко, – передає Радіо Свобода.

“Хочу підкреслити, що навіть за оптимістичними прогнозами тодішнього начальника генштабу (Юрія) Ільїна, в складі ЗСУ було не більше ніж 20% боєздатних частин і підрозділів. І це є результатом роботи (Віктора) Януковича. Армія не мала пального, акумуляторних батарей, одягу, бронежилетів”, – сказав Порошенко.

Він додав, що як депутат і п’ятий президент України ніколи не закликав до роззброєння Збройних сил, тому що “це і є державна зрада”.

“Збройні сили повинні захищати суверенітет і територіальну цілісність України”, – зазначив Порошенко.

Апеляційний суд Києва 15 червня допитує Порошенка у справі про держзраду експрезидента Віктора Януковича й анексію Криму. Допит проходить за клопотанням захисту Януковича нібито “в зв’язку з неповним допитом у суді першої інстанції”.

Олександр Турчинов, який після втечі експрезидента України Віктора Януковича з країни в 2014 році виконував обов’язки глави держави, стверджує, що під час анексії Криму Росією більше ніж 70% українських військових на півострові “перейшли на бік агресора”, а в українського Генштабу був відсутній план контрзаходів.




коментарів: 26
  1. Зек ціленаправлено здавав Україну, по-перше інформаційний простір заполонила кремлівська пропоганди, яка безперервно дискредитувала наш народ, називали нас фашистами і бандерами, видумували різні нісенітниці, знімали постановочні відео, а УПЦ МП їм підігрівала, і спротиву тому не було ніякого завдяки зекові і партії ригоаналів. В результаті велика частина населення (всі хто тупіший) сказали що вони не українці, а “славяне” і кричали “пуцін вввєді войска”. На додачу зек і його партія зрадників керівництво всіма силовими відомствами і спецслужбами віддало кацапам. Те що вони не захопили пів України як планували в проекті “новоросія”, а лише Крим і Донбас то просто чудо. І велика заслуга в цьому Порошенка, Турчинова, Яценюка, Тягнибока, та інших, яким вдалося в такий тяжкий час мобілізувати і згуртувати народ про це ми всі мусимо пам’ятати.

  2. Хах)))фантастична доповідь,сєня,пастор,тягнибик і йому подібні псевдопатріоти і найбільші злодії у вишиванках.

  3. Поки будуть такі наївні і віруючі ідіоти як Олег, доти у нас в країні буде жопа для людей.
    При конченому янику і то краще жилося і було стабільніше. Чим при тих сраних лже патріотах. Але їм вистачає надіти вишиванку і побрехати по ящику і наші люди вже ведуться.

  4. Які наклепи? На цих злодіїв7 Армія була не боєздатна ? А хіба ці чудіки не були в ВР? ВОНИ НЕ ГОЛОСУВАЛИ ЗА ЗАКОНОПРОЕКТИ ЯКІ ТОДІ ПРИЙМАЛИСЬ? Вони до того не бачили яка армія? Продали Крим без бою.Втягнули не боєздатну армію в антитерористичну операцію ,замітьте не поліцію ,не нацгвардію ,а чомусь армію.ПРИ НИХ ГИНУЛИ НАШІ ВОЇНИ В КОТЛАХ! Вже забули? ПРОСТИЛИ? Їх місце в тюрьмі!

    • Не звертайте уваги на затягнутих! У них завжди хтось винен. Тілько Пєтьо Рашеновський святий.

    • А хто створював ці котли на твою думку шахтарі і трактористи? Хто ще був при владі коли зелені гуманоїди віджимали Крим?

  5. Та забудьте ви за той тимчасово окупований Крим нарешті)) Запам’ятайте мої слова: Крим ніколи не повернеться до складу нашої незалежної як би там псевдопатріоти та мільйонєри у ВР не голословили та пустозвонили..

  6. Петьо Вальцман всіх в дурні пошив)))а в декого його дурня це життєве кредо)))

  7. Петьо вів бізнес з РФ,торгува б/у запчастиинами для армії, а нищебродам розказував байки про реванш і піднімав комуналку…

    • Це що-ж треба вживати,щоб таке написати???
      А зараз Ви пропхали клоунів,які продають свої відосики(серіальчики) ло ка..пії.При Вальцмані не носили у САП чи НАБУ по 6 лимонів хабарів.Не носять туди – де не беруть.Якщо занесли і здали – значить жаба задушила ,що мало дали.Клоуни обіс.яли 2 млн робомих місць і ріст ВВП – 40%.Тепер другий обіцяє,а до кінця каденції боюся навіть думати, скільки ще прийде таких обіс.яйлів!

    • Все таки є ше в нас адекватні люди.
      Бо ж прочитаєш Олегові брєдні – і не хочеться шоб ше хтось був в такому безнадійному неадекваті.

  8. Після посадки Пороха декому доведеться забронювати житло під Ростовом по сусідству з проффесором.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок