<

Порошенко: на Донбасі загинуло 10 тисяч українців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:46 | 16.01.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

10 тисяч цивільних і військових українців загинули за три роки військової агресії Російської Федерації.

Про це сказав президент Петро Порошенко під час спільного брифінгу з віце-президентом Джо Байденом у понеділок, 160го січня, в Києві, – передає Українська правда.

“В цьому році виповнюється три роки, як Росія розв’язала справжню війну проти нашої країни. Це війна, в якій вбито 10 тисяч українців: цивільних і військових. Війна триває й сьогодні, лише за останні три дні наших військових продовжували обстрілювати – більш ніж 250 разів”, – зазначив глава держави.

Порошенко наголосив, що Росія прагне уникнути відповідальності за агресію, намагається дестабілізувати внутрішню ситуацію в Україні.

РФ також намагається розколоти трансатлантичну і європейську єдність.

“В наших силах протидіяти цим планам: зокрема шляхом запуску дорожної карти, імплементації Мінських угод та продовженням успішних внутрішніх реформ”, – сказав Порошенко.

Президент вислови вдячність Байдену за чітку і послідовну позицію США щодо Росії, та зокрема нещодавнє рішення розширити санкції проти РФ.

Порошенко наголосив, що ці санкції мають лишатися чинними, допоки не буде відновлено українську цілісність території включно з Кримом.

Глава держави висловив сподівання, що українське питання і надалі залишатиметься серед пріоритетів США.

“Сьогодні ми також докладно обмінялися з паном віце-президентом думками щодо шляхів подальшої розбудови американсько-українського стратегічного партнерства. Ми поважаємо демократичний вибір американського народу та готові до ефективної і плідної співпраці з новою адміністрацією” – сказав він.




один коментар
  1. Його вибирали тільки через його обіцяку наладити порядок за 2 неділі.. а тут таке.. одна піздьож!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця