<

Порошенко хоче звільнити Авакова і замість нього призначити екс-очільника Волинської міліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:46 | 24.02.2019 / Новини / , /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Щоб глава МВС Арсен Аваков не заважав йому реалізовувати плани організації сітки зі скупки голосів, президент Петро Порошенко має намір його звільнити і поставити виконуючим обов’язки Олександра Терещука.

Про це на в своєму Telegram-каналі «Лещенко тут» написав нардеп від БПП Сергій Лещенко, пише Страна.

Нардеп прокоментував вчорашню заяву Арсена Авакова про провокації, які готують проти нього через боротьбу зі скупкою голосів.

«Сам факт, що у міністра внутрішніх справ України є рахунки в Італії, і туди переводять якісь гроші – це вже дивно. Але у нас в країні багато дивного … Чинному президенту Порошенку буде непросто розгорнути сітку зі скупки голосів, маючи нелояльного міністра внутрішніх справ. Аваков же ж не приховує, що готовий допомагати Тимошенко розкривати сітку Порошенка. Тому звільнення Авакова є необхідною умовою для Порошенка », – написав Лещенко.

За даними нардепа, заміною Авакова стане Олександр Терещук, провести кандидатуру якого через парламент навряд чи вдасться, однак виконуючим обов’язки він стати зможе. Терещук є губернатором Київської області, а за часів Януковича був головою Волинської обласної міліції, направляв Беркут на Майдан, був люстрований – але від покарання його врятував якраз Порошенко, видав спеціальний указ.

Нагадаємо, гучний скандал навколо підкупу виборців розгорівся днями, після публікації розслідування про створення штабом Порошенка глобальної мережі з підкупу виборців. СБУ оголосила, що розкрила таку «піраміду». Правда, прив’язала до цієї справи не Порошенка, а Тимошенко і «Батьківщину».

Після цього поліція почала в регіонах затримувати людей, які скуповували голоси за Порошенка. На виручку затриманим тут же прийшла СБУ і прокуратура, які підтримують Порошенка. Тобто між двома силовими структурами почалося відкрите протистояння.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер