<

Порошенка госпіталізували до київської лікарні через коронавірус

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:53 | 4.10.2020 / Новини / , /
Перегляди
15
/ Коментарі відсутні

П’ятого президента України та чинного народного депутата Петра Порошенка госпіталізували до однієї з київських лікарень через коронавірусне захворювання. COVID-19 також підтвердили в його дочки.

Про це повідомила його дружина та кандидатка у Київраду від «Європейської Солідарності» Марина Порошенка, – передає Громадське.

Вона розповіла, що у політика двостороннє запалення легень, але «він демонструє сильну волю у боротьбі з хворобою» та дотримується протоколу лікування.

Коронавірусне захворювання підтвердили у політика 29 вересня. Тоді Порошенко написав, що засмучений тим, що через хворобу довелося зупинити поїздки регіонами.

У Марини Порошенко інфікування не підтвердили.

Коронавірус серед депутатів

Порошенко не перший і навряд останній серед народних обранців, хто підхопив коронавірус. 29 вересня про позитивний результат тесту на коронавірус повідомила депутатка та лідерка партії «Голос» Кіра Рудик.

Наприкінці серпня COVID-19 підтвердили у лідерки партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко, але вже 11 вересня політикиня одужала.

Коронавірус також виявили у частини депутатів «Слуги Народу», зокрема у Володимира Ватраса, Данила Гетманцева тощо.

Крім того, COVID-19 підтвердили у депутата від партії «За майбутнє» Ігоря Палиці та лідера партії «Слуга Народу» Олександра Корнієнка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер