<

Попереджаємо усіх: поліція і автостанції не дають дозволу на виїзд перевізникам

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:50 | 8.12.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У зв’язку із екстремальними погодними умовами – утворенням ожеледиці на автодорогах загального значення внаслідок випадання дощу та температури повітря приблизно 0 °C склалися умови, що загрожують безпеці дорожнього руху. Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Відтак, Державне агентство автомобільних доріг України вирішило 8 грудня закрити рух транспорту на території Волинської області до повної ліквідації зимової слизькості на автомобільних дорогах загального користування, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Філії ДП «Волиньоблавтодор» вивели на боротьбу з ожеледицею 74 механізми, з яких 47 – автомобілі, що обробляють дороги протиожеледними засобами. Працює 85 робітників.

Поліція зупиняє транспорт на дорозі – інформує про ситуацію, що склалася на теренах області аби запобігти аварійності. Також попереджено всі підприємства. Але вся відповідальність лежить на водіях і власниках автотранспорту.

– Учора все було посипане до ночі. Зараз машини одні на загрузці, інші – виїхали. Усі суміші з сіллю. Проте це не допомогло. Люди 4-й день сплять по мінімуму. Я про водіїв. Робота не припиняється і не припинялась», – повідомив директор департаменту інфраструктури Волинської ОДА Іван Мирка.

Засторогу буде знято по мірі готовності доріг. Зокрема, Служба автомобільних доріг буде обстежувати дороги і знімати мораторій по дорогах державного значення. На місцевих дорогах ситуація складніша, бо фінансування відповідних протиожеледних заходів проводиться з місцевих бюджетів.

Укравтодор також закликає водіїв «бути максимально уважними та обережними під час руху. На дорогах ожеледиця».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа