<

Попередньо розрахувати власну субсидію може кожен охочий

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:25 | 30.03.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

З 1-го травня вводиться нова система субсидіювання.  Це питання підіймалось під час оперативної наради в голови обласної державної адміністрації.

Так як незабаром наберуть чинності нові тарифи на оплату житлово-комунальних послуг, Володимир Гунчик розпорядився відповідним службам і органам відпрацювати систему донесення до людей самої процедури оформлення субсидії.

Міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков також розпорядився скликати нараду цього тижня, запросити усіх комунальників та компетентні служби для проведення роз’яснювальної роботи.

Нагадаємо, відповідно до Постанови “Про удосконалення порядку надання житлових субсидійвід 28 лютого 2015 року – забезпечити до 15 квітня та до 1 листопада 2015 р. виготовлення підприємствами, що надають послуги з газопостачання, електропостачання та централізованого опалення, бланків заяви про призначення житлової субсидії та декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії, і доставку їх споживачам.

На сайті Волинської обласної державної адміністрації створено калькулятор для розрахунку субсидій (скачати калькулятор). Кожен громадянин, який має доступ до комп’ютера, без проблем зможе заповнити відповідну форму та дізнатися, отримає він субсидію чи ні.  Всі розрахунки є попередніми та не охоплюють всі критерії, що враховуються при призначенні субсидії. Для остаточного визначення права на отримання субсидії рекомендуємо звернутись до місцевого органу соціального захисту населення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок