<

Понад 100 дітей військовослужбовців оздоровились у санаторії”Шацькі озера”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:20 | 23.06.2015 / Новини /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

В понеділок, 22-го червня, розпочався четвертий заїзд дітей військовослужбовців на відпочинок в літній табір на озеро Світязь.

Як вже інформувалось на нашому сайті, за сприяння народних депутатів Ігоря Гузя та Ігора Васюника діти з сімей тих військовослужбовців, хто загинув, пропав безвісти, був поранений чи полонений в зоні АТО, мають можливість безкоштовного оздоровитись в пансіонаті “Шацькі озера”

Особливістю відпочинку цих дітей є те, що програма перебування у санаторії насичена різноманітними розвагами. Окрім цього, про дітей піклуються психологи – проводять бесіди, допомагають позбавить від моральних травм, завданих війною. Крім купання у Світязі діти ще ходять на пікніки, займаються творчістю, грають у рухливі ігри. Ця малеча особливо потребує уваги та піклування, адеже їх дитинство понівечене війною, а їх батьки піддають ризику власні життя, аби в нашій країна панував мир.

У таборі п’ятиразове харчування, а собівартість одного дня перебування там – 500 грн. Щоправда, для дітей військовослужбовців усе безкоштовно.

“Мій колега по фракції народний депутат Ігор Васюник – власник частини санаторію “Шацькі озера”. Ще в травні ми разом вирішили зробити своєрідну соціальну акцію, аби діти з сімей загиблих і поранених учасників АТО з Волині і Львівщини могли відпочити на Світязі. Відповідно, це вже останній заїзд, і мені приємно що понад 100 дітей мали можливість оздоровлюватись тут. Для дітей все безкоштовно: доїзд, повноцінне харчування, проживання в номерах з євроремонтом. Крім того, ми запросили молодих людей з Львівщини, які допомагають з дозвіллям дітей, також надають психологічну допомогу, щоб діти могли розслабитись та відволіктись. Сподіваємось продовжити цю акцію в вересні. Це наш невеликий спільний внесок у роботу з сім’ями учасників АТО” – коментує Ігор Гузь, народний депутат України.

“Діти дуже відкриті та дружелюбні, але війна не пощадила жодного з них. Тому ми стараємось розважати їх, відволікати від цих страшних подій. Адже всім потрібен відпочинок, а цим дітям – особливо” – зазначає вихователь Тетяна Федірко

_DSC0004_tn
_DSC0011_tn
_DSC0012_tn
_DSC0034_tn
_DSC0007_tn
_DSC0017_tn
_DSC0020_tn
_DSC0024_tn
_DSC0031_tn
_DSC0036_tn
_DSC0039_tn
_DSC0044_tn
_DSC0054_tn




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер