<

Помер засновник мережі «Biedronka»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:51 | 19.08.2019 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У віці 84 років помер Елісіо Алесандре Соареш душ Сантуш, португальський бізнесмен і колишній президент компанії «Jeronimo Martins», власник мереж магазинів «Biedronka» та «Hebe».

Про це повідомляє Monitor Info.

Соареш душ Сантуш помер в п’ятницю ввечері у Лісабоні після тривалої боротьби із раком. Про це повідомила прес-секретар сім’ї Сара Міранда. Бізнесмену було 84 роки.

Колишній президент «Jeronimo Martins» Соареш душ Сантуш очолював компанію з 1968 по 2013 р.

У цей період вона розвивалася, головним чином, за рахунок зростання продажів у магазинах «Pingo Doce» в Португалії та «Biedronka» в Польщі. Таким чином зростали також статки самого Соареша душ Сантуша.

У 2013 р. Алесандре передав концерн у руки свого сина – Педро. За цей час компанія також вийшла на ринок Колумбії. Соареш душ Сантуш зосередився на діяльності сімейного фонду.

За даними португальського ділового журналу «Exame» у 2018 р. він та його родина вважалися найбагатшими у Португалії. Їх статки оцінювали у 3,4 млрд євро.

За словами агентства «Bloomberg», родина Сантуш залишається найбільшим акціонером «Jeronimo Martins». Вони володіють 56 % акцій компанії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер