<

Помер від ударів кастету, а свідка вбили на Волині: спливли страшні подробиці смерті Чорновола

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:07 | 16.09.2021 / Новини / , /
Перегляди
892
/ Коментарі відсутні

Екс-заступник генпрокурора України, який розслідував загибель лідера Народного руху, розповів про підробку доказів.

Про це колишній заступник генерального прокурора Микола Голомша заявив в ефірі “4 каналу”, повідомляє УНІАН.

“Ми розслідували справу про вбивство Чорновола. І встановили, що Чорновіл був убитий. Був убитий чотирма ударами кастета в потиличну область голови і таким самим кастетом добили водія”,- зазначив екс-заступник прокурора.

Варто зазначити, що, згідно з офіційною версією, Чорновіл і його водій Євген Павлов загинули в результаті ДТП на трасі Бориспіль – Золотоноша 25-го березня 1999-го року. Але за словами Голомші, багато доказів були підроблені.

“Було встановлено відключення подушок безпеки. І підробку огляду місця події. Було встановлено вбивство на Волині головного свідка. Коли ми відкопали труп, там були важкі метали в кістках. І ми розкрутили експерта, який сказав, що він не розтинав труп Чорновола”, – говорить екс-чиновник.

Голомша стверджує, що в ході розслідування вдалося вийти на команду екс-президента Віктора Януковича – тоді у нього забрали справу і передали іншому заступнику прокурора.

Як відомо, Чорновіл двічі балотувався в президенти України – в 1991 він програв Леоніду Кравчуку, а в 1999 зняв свою кандидатуру.

У 2014 році справу про загибель В’ячеслава Чорновола було закрито – суддя визнав нещасним випадком зіткнення автомобіля Toyota, в якій їхали політик і його водій, з КамАЗом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця