<

Помер командир 1-го батальйону полку «Азов», один з захисників Маріуполя

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:11 | 23.02.2023 / Новини / , , /
Перегляди
990
/ Коментарі відсутні

Помер командир 1-го батальйону полку “Азов” і захисник “Азовсталі” Олег Мудрак. Боєць відбув півроку російського полону.

Про загибель захисника повідомив в інстаграм його племінник Данило, пише Уніан.

“Мудрак Олег Васильович – майор, герой, стальний чоловік, мій дядько, мій брат, моя опора, моя гордість, мій маяк і приклад характеру! Я впевнений, що у свою дорогу він вирушив не боячись, у супроводі неймовірно красивих Валькірій і того ж дня потрапив в ту залу, де побачив своїх друзів, які чекали його з усіма почестями! До зустрічі, рідний! Сухар – на щиті!” – написав Данило.

Про обставини смерті Мудрака його племінник не повідомляє. Водночас дружина командира “Азову” “Редіса” Катерина Прокопенко поширила в сторіз інстаграм повідомлення, що у бійця не витримало серце.

“У військового, який пройшов пекло, зупинилося серце. Наслідки полону і тортур. Не хочу думати про те, що нас очікує попереду, але ми обов’язково помстимося”, – йдеться у дописі Прокопенко.

Фото Мудрака до і після полону ще у серпні опублікував на своїй сторінці у твітер журналіст Станіслав Асєєв. Після цього кадри змарнілого військового облетіли усі соцмережі як свідчення нелюдського поводження окупантів з полоненими.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок