<

Помер голова спілки воїнів АТО Волині Олег Твердохліб

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:18 | 17.04.2017 / Новини /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Волинський боєць АТО, айдарівець, голова спілки воїнів АТО Волині Олег Твердохліб з псевдо «Сармат» після тривалої хвороби помер 17-го квітня.

“Сьогодні країна втратила ВОЇНА… Завершився бій нашого друга, побратима, ЛЮДИНИ, яка для мене завжди була взірцем мужності, відваги та честі…. Десантники не вмирають, вони просто йдуть в небо… Спочивай з миром, Сармат ….”, – повідомив у Фейсбуці голова громадської ради при ОДА Олександр Волянюк, – пише ІА Волинські новини.

“Відійшов на небо воїн, айдарівець, голова спілки воїнів АТО Волині Олег Твердохліб “Сармат”. Його оминули кулі, та не оминула страшна хвороба. Співчуття всім близьким, рідним та побратимам”, – пише волонтер Дмитро Сандалов.

“Спілка воїнів АТО Волині висловлює свої найщиріші співчуття родині а також усім, хто знав цього воїна з великої букви. Він пройшов пекло війни та не зміг подолати тяжку хворобу. Спочивай з миром, брате”, – написав побратим Сармата Олег Кобилинський.

“Олег був мужнім, відважним та принциповим чоловіком. Він боровся до кінця. Поняття “честь” було для нього не просто словом. А ще Олег був дуже світлою людиною. Вічна пам’ять!” – йдеться в дописі виконувача повноважень Луцького міського голови Ігоря Поліщука.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним та близьким справжнього воїна, який поклав своє життя на захист України. Вічна пам’ять.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер