<

Поляки передали волинським благодійникам продукти харчування та засобами господарської хімії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:57 | 16.09.2015 / Новини /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Продукти харчування та засоби господарської хімії передали для потреб волинських благодійників польські бізнесмени. Організацією та збором цих предметів курував фундатор Благодійного фонду «Волинь-2014», керівник «Модерн Експо» Польща Богдан Лукасік. Він зазначив, що вся продукція подарована підприємствами Любліна.

«З лютого ми запровадили акцію зі збору продукції і, маю надію, що до кінця року зберемо багато товару», – сказав він.

Усю зібрану в Любліні продукцію представники Благодійного фонду «Волинь-2014» сьогодні передали для потреб Луцького прикордонного загону, одному із спецпідрозділів, який перебуває в зоні проведення антитерористичної операції, а також ЛПЗ «Волинський обласний госпіталь для інвалідів війни».

Керівник медичної установи Тетяна Масікова висловила подяку польським партнерам БФ «Волинь-2014», які передали продукти харчування та засоби господарської хімії.

«Це дуже суттєва допомога для нас, адже нам бракує коштів, щоб купувати все необхідне. А нам дуже хочеться зробити перебування захисників вітчизни у нашому закладі комфортним», – сказала вона.

У свою чергу, виконавчий директор БФ «Волинь-2014» Володимир Кривович наголосив, що гуманітарна допомога дуже потрібна госпіталю, адже тут проходять курс лікування бійці, які воювали на Сході нашої держави.

Окремо, він подякував за надану допомогу польським партнерам волинських благодійників та, зокрема, Богдану Лукасіку, який зумів зорганізував люблінський бізнес, який повернувся обличчям до українців та зібрав гуманітарний вантаж.

08 військовий збір1

DSC_0001
DSC_0005 (1)
DSC_0005
DSC_0010
DSC_0024
DSC_0038




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер