<

Польща збільшить виробництво боєприпасів для України, – Моравецький

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:13 | 26.03.2023 / Новини / , , /
Перегляди
52
/ Коментарі відсутні

Польський виробник боєприпасів Dezamet, що входить до складу державної компанії Polska Grupa Zbrojeniowa (PGZ), значно збільшить потужності для виробництва боєприпасів, щоб забезпечити постачання в Україну.

Як пише Європейська правда, про це заявив прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький в інтерв’ю RMF FM.

Ця заява була зроблена напередодні запланованого на понеділок візиту комісара ЄС з питань внутрішнього ринку Тьєррі Бретона на підприємство.

Dezamet, який виробляє боєприпаси для артилерії, мінометів і гранатометів, є одним з понад 50 підприємств групи PGZ, що виробляють зброю.

«Цей завод може розраховувати на нові замовлення і кошти, ми будемо запускати нові виробничі лінії на цьому та інших підприємствах з виробництва боєприпасів», – сказав Моравецький, відповідаючи на запитання про візит Бретона на завод.

Він сказав, що хочуть якомога швидше збільшити обсяги виробництва в кілька разів

Прем’єр-міністр підкреслив, що він також розраховує на те, що приватні компанії в Польщі збільшать виробництво боєприпасів.

PGZ планує збільшити свою робочу силу на кілька тисяч осіб, заявив у п’ятницю виконавчий директор Себастьян Хвалек. Наразі в концерні працює близько 20 000 осіб.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер