<

Польща встановить камери і індикатори руху на кордоні з росією

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:41 | 29.03.2023 / Новини / , , /
Перегляди
108
/ 1 коментар

У Польщі незабаром почнуть встановлювати електронне загородження на кордоні з Росією, яке включає систему камер і індикаторів руху.

Про це розповіла речниця прикордонної служби Польщі, лейтенант Анна Міхальська, пише Європейська правда з посиланням на Польське радіо.

За її словами, у штабі Вармінсько-Мазурського відділу прикордонної служби в Кентшині почали роботу над центром спостереження, який прийматиме сигнали електронного загородження на кордоні з Росією.

“Цього тижня також розпочнуть підготовку до роботи на кордоні”, – повідомила Міхальська.

Вона відзначила, що цього тижня підрядник електронного загородження на кордоні з Калінінградською областю, польська компанія «Телбуд», почне завозити на будівельний майданчик необхідні для монтажу матеріали.

Роботи на кордоні мають розпочатися в першій половині квітня.

Електронне загородження, тобто система камер і індикаторів руху, охоронятиме 199 кілометрів. Його радіус дії охоплюватиме весь сухопутний кордон Польщі з Росією, за винятком ділянки Віслинської коси, де вже кілька років кордон охороняють електронні засоби.

Електронне загородження на кордоні з росією будують на підставі Закону про будівництво об’єктів охорони державного кордону. Цей закон набув чинності 4 листопада 2021 року. Його ухвалили у зв’язку з міграційним тиском на польсько-білоруському кордоні.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок