<

Польща стурбована інцидентом з підривом автобуса на польських номерах у Львівській області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:09 | 11.12.2017 / Новини /
Перегляди
31
/ Коментарі відсутні

Міністерство закордонних справ Польщі стурбоване антипольським інцидентом у Львівській області.

Про це йдеться в заяві на сайті відомства, – пише Корреспондент.

Нагадаємо, в ніч на 10 грудня невідомі пошкодили автобус з польськими номерами на парковці готелю під Львовом. В результаті події ніхто не постраждав.

“Міністерство закордонних справ Польщі підтверджує, що в ніч з 9 на 10 грудня під Львовом сталося пошкодження польського автобуса у результаті спрацьовування вибухового пристрою, і з стурбованістю відзначає, що це чергова антипольська подія на території України”, – наголошується в заяві.
Також зазначено, що в автобусі їхала група з 23 польських туристів, серед яких були чиновники місцевого самоврядування.

У відомстві поінформували, що українська влада з’ясовує обставини події, місцеві органи поліції і прокуратури проводять слідчі дії.

Координатор групи “Варта 1” у Facebook Ігор Зінкевич уточнив, що автобус був припаркований на стоянці біля готелю “Панська гора” в селі Сокільники. За його інформацією, пошкодження обшивки автобуса й бічного скла сталося внаслідок потрапляння невідомого вибухового предмета, що кинули зловмисники.

“Біля кільцевої дорои на стоянці готелю “Панська Гора” невідомим вибуховим пристроєм пошкодили зовнішню обшивку й бічне скло автобуса марки МАN, польської реєстрації. У момент вибуху в автобусі не було нікого – постраждалих немає”, – написав він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер