<

Польща обіцяє надалі брати на лікування українських бійців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:56 | 10.02.2015 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Польща, як і минулого року, готова прийняти на лікування і реабілітацію українських бійців, поранених у зоні АТО на сході України, повідомив посол Польщі в Україні Генрик Літвін. При цьому, за його словами, поранених приймають не лише за кошти уряду Польщі, а і за сприяння місцевих громад і громадських організацій.

Відповідаючи на запитання Радіо Свобода щодо кількості учасників АТО, які перебувають на лікуванні у Польщі, посол відповів, що на сьогодні інформації і точних цифр нема, – пише Радіо Свобода

«Різні суб’єкти займались цим питанням. Частково це був проект, який фінансував центральний бюджет, частково – різні інші ресурси і суб’єкти у рамках своїх відносин з Україною проводили такі акції. А останнім часом основна кількість потерпілих з України перебуває у Польщі у зв’язку з проектами міжрегіональної співпраці», – розповів посол.

Консульства Польщі у різних містах України швидко і без перешкод надають візову підтримку громадянам України – учасникам АТО, як це будо рік тому, коли поляки приймали постраждалих учасників Революції гідності, нагадав Літвін.

Сьогодні посол отримав нагороду – почесну грамоту – від всеукраїнської громадської організації «Спілка ветеранів АТО» за підтримку українських бійців і їхніх родин.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер