<

Поліція Волині створить робочу групу для співпраці з громадськістю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:54 | 26.11.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

25-го листопада в залі колегії Головного управління Національної поліції у Волинській області відбувся круглий стіл за участю радника міністра внутрішніх справ, голови Громадської Ради МВС України Володимира Мартиненка, присвячений підвищенню ефективності співпраці інститутів громадянського суспільства із органами МВС.

У заході взяли участь т.в.о. начальника ГУНП в області Анатолій Петрушин, секретар Громадської ради при МВС України Олександр Скринський, представники обласних підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної міграційної служби, Державної прикордонної служби, Національної гвардії України, Регіонального сервісного центру МВС та громадськості Волині, – інформує прес-служба поліції Волині.

У центрі уваги засідання були питання реформування підрозділів Національної поліції України та матеріально-технічного забезпечення правоохоронців. Після аналізу та обговорення стану та перспектив співпраці правоохоронців з громадськістю Володимир Мартиненко ініціював створення на Волині робочої групи, до складу якої увійдуть представники інститутів громадянського суспільства та органів МВС.

pm440image003
«Від кожного із нас залежить ефективність діяльності таких робочих груп. Очевидним є те, що діалог між органами МВС та громадськістю має бути дієвим та конструктивним», – зазначив Володимир Мартиненко.

Як повідомили під час засідання, до кінця цього тижня охочі долучитися до діяльності робочої групи можуть надіслати відповідні анкети та мотиваційні листи на наступну адресу: gromrada@mvs.gov.ua.

Під час круглого столу Володимир Мартиненко також анонсував зустріч у кінці листопада цього року Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова з членами робочих груп Громадської ради при МВС .

cb-pm900image005




коментарів: 2
  1. Робочих груп, громадських рад, контрольних речників, комітетів по боротьбі із корупцією тощо, наплодили без міри. Може досить? Ці що є – ніякого впливу на місцеву владу та правоохоронні органи не мають.

    • Мають! Анатоль, не треба вам по собі судити! Краще б вклонилися та побажали успіхів молодим,амбітним патріотам з робочої групи при управлінні волинської поліції

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер