<

Поліція розкрила подробиці затримання підозрюваних у вбивстві індійських студентів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:42 | 10.04.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Патрульна поліція Ужгорода розкрила подробиці затримання підозрюваних у вбивстві індійських студентів. Подробиці затримання опубліковано на сторінці Патрульної поліції Ужгорода в Facebook.

Після прибуття до місця події, де були виявлені тіла двох студентів і третій студент у важкому стані, поліцейські опитали господаря квартири, де жили молоді люди, і з’ясували, що двоє невідомих зникли на авто у бік аеропорту Ужгорода, орієнтування поліцейські передали всім екіпажам – пише 112.ua.

“Протягом години інший екіпаж встановив ймовірний напрямок руху, а саме розпитав одного з водіїв, який бачив, як можливі підозрювані рухаються в бік аеропорту. Патрульні поїхали вулицею, але далі було майже бездоріжжя. Патрульний поліцейський заручився підтримкою прикордонника, який ніс службу на тій території, і спільно за допомогою обладнання нічного бачення майже три кілометри вели підозрюваних, переслідуючи їх до самого кордону зі Словаччиною, після чого затримали”, – повідомляє поліція.

На місці виявлено плями бурого кольору, найімовірніше кров, і можливе знаряддя вбивства – кухонний ніж. А затриманими виявилися 21-річна житель Ужгорода та 26-річний житель Ужгородського району.

Нагадаємо, сьогодні близько 4-ї години в чергове відділення поліції Ужгорода надійшло повідомлення про вбивство двох індійських студентів і важкому пораненні третього, який зараз перебуває в реанімації. Пізніше Держприкордонслужба повідомила про затримання підозрюваних на кордоні.

2
3




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер