<

Поліція у Франції переплутала цукерки Haribo з наркотиками

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:45 | 21.03.2021 / Новини / , /
Перегляди
9
/ коментарі 2

Поліція Парижа оголосила про конфіскацію великої партії екстазі в комуні Сент-Уан, але потім з’ясувалося, що це подрібнені полуничні цукерки.

Цього тижня поліція в Парижі оголосила про результати розслідування: під час рейду виявили наркотики на суму понад 1 млн євро. Джерела, близькі до розслідування, тепер кажуть, що рожевий порошок насправді був подрібненими солодощами, – пише ВВС.

Якщо точніше – подрібнена “Полуниця Тагада” виробництва Haribo, одного з найпопулярніших брендів цукерок у Франції, повідомляє AFP.

Поліцейські заявляли, що вилучені наркотики призначалися для підпільних вечірок. Їхній твіт супроводжувався двома фото, на яких був зображений рожевий порошок у мисці та велика кількість маленьких таблеток у пакетиках.

Однак токсикологічний аналіз показав, що порошок не належить ні до наркотичних засобів, ні до отруйних речовин, пише Metro.

Підозрюваний, якого затримали у цій справі, все одно постане перед судом, оскільки поліція також виявила вкрадені мобільні телефони і механізм для виробництва таблеток екстазі, пише видання Le Parisien.

Поки незрозуміло, чому спочатку оголосили про виявлення великої партії наркотиків і навіщо підозрюваний подрібнив цукерки Haribo.

Це не перший випадок помилкового оголошення про велику партію наркотиків – минулого року в Таїланді названі наркотиками речовини виявилися мийним засобом. Міністр юстиції країни тоді змушений був спростовувати інформацію про те, що в країні знайшли рекордні 11,5 тонни контрабандного кетаміну. Конфіскований білий порошок виявився тринатрійфосфатом – сполукою, яку зазвичай використовують як харчову добавку або компонент для виробництва мийних засобів.

“Полуниця Тагада” – цукерки, які в 1969 році розробила компанія Haribo, у формі полуниці, вкритої цукром.




коментарів: 2
  1. Все дуже просто: в подріблені цукерки добавляють наркоту, потім цій суміші знову надають форму цукерок які всі місцеві знають і в основному розповсюджують серед школярів, стараючись присадити на наркоту “нових клієнтів”.
    Так шо поліцаї зовсім навіть не лоханулись, вони просто зарано накрили і вилучили у вбивць порошок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер