<

Поліція розслідує випадок отруєння в луцькій піцерії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:48 | 17.07.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Поліція проводить розслідування за фактом отруєння відвідувачів піцерії в Луцьку.

Нагадаємо, з 11 по 14 липня в піцерії Фелічіта отруїлися відвідувачі. До інфекційного відділенні обласної клінічної лікарні госпіталізували 10 волинян. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням, – повідомили в прес-службі поліції Волині.

На даний час з ознаками харчового отруєння госпіталізували в інфекційне відділення обласної клінічної лікарні десятеро відвідувачів. Як повідомляють медики,  загрози життю потерпілих немає.

Слідчі Луцького відділу поліції проводять досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, покарання у вигляді штрафу у розмірі 1,7 тис. грн., або арешту на строк до шести місяців, чи обмеження волі на строк до трьох років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок