<

Поліція розслідує факти ймовірного підкупу виборців на Ківерцівщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:46 | 11.04.2019 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Інформація про підкуп виборців у смт. Олика Ківерцівського району надійшла до поліції у середу, 10 квітня. За фактом відкрито кілька кримінальних проваджень.

10 квітня до Ківерцівського відділу поліції у Волинській області надійшло повідомлення від громадянина про можливе порушення виборчого законодавства у смт. Олика Ківерцівського району, – повідомляє поліція Волинської області.

Так, за словами заявника, у Будинку культури невстановлена особа здійснювала виплату-розрахунок грошових коштів волонтерам, які здійснювали агітацію на користь того ж самого кандидата на виборах Президента України під час першого туру.

У ході проведення першопочаткових слідчих дій встановлено, що до вчинення даного злочину можуть бути причетні двоє жителів Києва. У вказаних осіб було вилучено понад 700 тисяч гривень. Тривають слідчо-розшукові дії, спрямовані на встановлення всіх свідків і очевидців скоєння кримінального правопорушення та прийняття остаточного процесуального рішення. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що особу чоловіка, який роздавав гроші – встановили. Це колишній юрист Київської міської державної адміністрації Владислав Шустер

За схожою схемою діяли і на Чернігівщині. Там до відділу поліції надійшло анонімне повідомлення про те, що в одному з партійних офісів у місті перебуває група людей, яким роздають грошові кошти – в обмін на підтримку кандидата П. в ході голосування 21 квітня під час другого туру виборів Президента України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер