<

П’яний поліцейський на позашляховику розтрощив дитячий майданчик у Львові, перед цим протаранивши припарковані авто

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:45 | 25.11.2020 / Новини /
Перегляди
35
/ 1 коментар

24-го листопада 24-річний оперуповноважений Шевченківського райвідділу поліції Дмитро-Сергій Сетдеков на позашляховику Volkswagen Touareg зніс дитячий майданчик на вулиці Торф’яній у Львові.

За інформацією патрульної поліції, у цій аварії ніхто не постраждав, але в момент аварії на майданчику були діти, яких встигли вчасно звідти забрати.

Аварія сталася близько 14:45 біля будинку №23 на вул. Торф’яній, це бічна вулиця від проспекту Чорновола. Водій позашляховика розбив ще три машини, зокрема Nissan, BMW та Mazda, які були припарковані неподалік майданчика.

Із власних джерел ZAXID.NET стало відомо, що за кермом Volkswagen Touareg був 24-річний оперуповноважений Шевченківського райвідділу поліції Дмитро-Сергій Сетдеков. Він відмовився проходити тест на стан алкогольного сп’яніння. Свідки інциденту стверджують, що поліцейський на момент аварії був нетверезим. Автомобіль зареєстрований на батька Сетдекова.

Особу водія вдалося встановити лише у райвідділі поліції, оскільки він не надав поліцейським своїх документів на місці аварії. Поліцейські повезли водія Volkswagen Touareg на експертизу, аби встановити ступінь сп’яніння, але там він теж відмовився проходити експертизу.

За даними видання, позашляховик Volkswagen Touareg, який зніс майданчик, належить 50-річному львівському бізнесмену Руслану Сетдекову. Він є керівником фірми «Дункан», яка займається роздрібною торгівлею продуктами харчування. Руслан Сетдеков зареєстрований у будинку, розташованому поруч із дитячим майданчиком, де стався інцидент.

Після ДТП Василь Віконський, начальник головного управління поліції Львівщини, заявив, що поліцейського, який в’їхав у дитячий майданчик, звільнять.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер