<

Поліцейський, якого звинувачують у побитті активіста з «С14» випустили із СІЗО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:33 | 13.02.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Поліцейський Василь Мельников, підозрюваний у побитті члена “С14” біля Подільського райуправління у Києві, вийшов із ізолятора тимчасового тримання під заставу у 115 тисяч гривень та заявив, що в нього не було наміру добивати лежачого.

Про це він сказав у відеокоментарі, опублікованому на сторінці кандидата в президенти Іллі Ківи у Фейсбуці, – передає Корреспондент.

https://www.facebook.com/kivailya/videos/1220913788066769/

Мельников розповів, що працює в правоохоронних органах з 2006 року і ніколи не працював у Беркуті. 

На питання, чи кричав він “Лягай, бандеро”, Мельников відповів: “Мене ще в той момент і не було на вулиці, і в той момент я не думав, хто це”. 

Про побиття представника С14 Мельников сказав: “На той момент мене так само заляпали балончиком і я переживав, що може бути все що завгодно, і стан був емоційний. І коли людина перебувала на землі, якщо і завдавалися якісь удари, то не по голові і сказати, що у мене був прямий умисел добити її, не можна”. 

Він також заявив, що поліцейські намагалися перешкодити людям потрапити в чергову частину, де зберігається вогнепальна зброя.

Нагадаємо, 9 лютого поліція Києва повідомила про затримання на Контрактовій площі групи молодих людей із символікою С14, у яких при собі були ножі, газові балончики і пістолет.

У С14 заявили, що це їхні активісти, які брали участь в акції “Хто замовив Катю Гандзюк”? Під час затримання сталася бійка. Один з поліцейських під час бійки кричав: “Лягай, бандеро!” Пізніше було встановлено його особу – Василь Мельников.

Правоохоронця заарештували на два місяці з можливістю вийти під заставу в сумі 115 тисяч грн. 

13 лютого вранці кандидат у президенти Ілля Ківа вніс за нього заставу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер