<

Поліцейським з Кагарлика, підозрюваним у зґвалтуванні, змінили підозри

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:50 | 23.06.2020 / Новини / /
Перегляди
16
/ коментарі 4

Прокуратура змінила підозри двом поліцейським, яких підозрюють у зґвалтуванні жінки в Кагарлику. Зараз їх підозрюють у зґвалтуванні групою осіб та катуванні за попередньою змовою групою осіб.

Про це заявив прокурор у справі Валерій Смирнов, повідомляє Громадське радіо.

Він зазначив, що зі справи зникла кваліфікація перевищення повноважень працівником правоохоронного органу.

«365 статтю перекваліфікували на 127-у. Перекваліфікували на більш точну норму, яка показує об’єктивну та суб’єктивну сторони кримінального злочину», — пояснив прокурор.

Водночас, він додав, що у справі призначили близько 9 експертиз. Кілька експертиз вже завершили, однак більшість ще проводять.

Нагадаємо, вранці 25 травня стало відомо, що внутрішня безпека Нацполіції затримала двох поліцейських Кагарлицького відділу поліції за підозрою у зґвалтуванні жінки.

Згодом ДБР повідомило про підозру оперуповноваженому та начальнику одного з секторів Кагарлицького відділення поліції Обухівського відділу поліції в Київській області за фактом зґвалтування й побиття. Їм загрожує від 7 до 12 років в’язниці.

Голова Національної поліції України Ігор Клименко звільнив підозрюваних поліцейських, відсторонив від виконання службових обов’язків керівництво відділу і розформував підрозділ. У Кагарлику також проведуть переатестацію всього особового складу поліції.

Обох підозрюваних взяли під варту без права внесення застави.




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер