<

Поліцейські відвідали сина волинського Героя Миколи Яворського та здійснили його мрію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:44 | 24.12.2018 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

22 грудня Патрульні інспектори відвідали сина волинського Героя Миколи Яворського, головного сержанта-командира міномету 14-тої ОМБр, який загинув 16 березня 2017 року під час мінометного обстрілу поблизу с. Лобачеве, Луганської області. Хлопчика привітали з 6-річчям та дали посадіти у поліцейському авто.

Правоохоронці приїхали до сина Героя додому у Ковельський район – це було справжнім сюрпризом для всіх, – повідомили поліцейські у фейсбуціk.

Про його сина Олега ми дізнались від волонтерів руху «Меценати для солдата», з якими плідно співпрацюємо. У рамках проекту «Діти Небесного Легіону» активісти розміщують інформацію про дітей загиблих Героїв, їхні потреби та мрії.

Олег Яворський, як виявилось, мріє стати… поліцейським.
Тож наші патрульні вирішили трішки допомогти в реалізації мрії, а саме, познайомились з Олегом та його рідними, привітали з 6-річчям, яке хлопець відзначає саме сьогодні, дали змогу посидіти у справжньому поліцейському автомобілі.

Неможливо описати ті емоції, захват і радість, які відчував Олег, побачивши справжніх полісменів! Інспектори Марія, Роман та Ігор подружились з Олегом та його братом Ярославом, пограли з ними в ігри та обіцяли підтримувати контакт. Можливо, через кілька років ми побачимо сина волинського Героя у наших лавах.

“З днем народження, Олежику!”, – йдеться у дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота