<

Поліцейські-велосипедисти патрулюватимуть вулиці Львова

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:55 | 21.05.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

 20 травня, на патрулювання Львова вперше виїхали поліцейські-велосипедисти.

Офіційний початок роботи велопатрулю запланований на 21 травня, сьогодні ж поліцейські виїхали на вулиці в честь “Велодня Львова-2018”. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Правоохоронці разом із іншими учасниками заходу взяли участь у 20-кілометровому марафоні.

“Я сподіваюся, що це перші, але не останні патрульні, яких ми будемо готувати в розрізі велопатруля. Хлопці та дівчата пройшли відповідну підготовку. Є певні особливості патрулювання на велосипедах, і, я думаю, що це дуже круто, що сьогодні у Львові ми запускаємо велопатруль”, – зазначив керівник патрульної поліції регіону Роман Пилипенко.

У свою чергу мер міста Андрій Садовий заявив, що міськрада буде всіляку допомагати новим патрульним і навіть має намір закупити для поліцейських необхідну кількість велосипедів.

“Я пригадую, коли створювалася нова поліція: було велике покликання та було дуже багато охочих іти працювати. Сьогодні, можливо, черги не стоять, але, я переконаний, що ідея велопатрулів дасть новий поштовх і, можливо, з’являться охочі іти в поліцію і бути у велополіції. Місто зі свого боку є готовим максимально долучитися. Необхідну кількість велосипедів ми готові докупити, доукомплектувати”, – сказав він.

Патрулювати будуть на вулицях міста, скверах, парках та будуть стежити за громадським порядком в центрі міста. Щодня на патрулювання вулиць виїжджатимуть по два велопатрулі (4 людини).

Свою службу у Львові велопатруль розпочинає за підтримки Консультативної місії Європейського Союзу та Проекту підтримки підготовки поліцейських (РТАР) «Агрітім Канада Консалтинг Лтд».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок