<

Поліцейські ліквідували підпільний цех з виробництва алкоголю у Волинській області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:52 | 6.04.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У результаті спільно спланованих прокуратурою Волинської області, слідчим та оперативними підрозділами обласного Управління СБУ  слідчих (розшукових) дій вдалось викрити поблизу Луцька незаконне масове виробництво алкогольних напоїв, факти їх незаконного транспортування, зберігання та збуту, а також припинити збут незаконно ввезених на територію України тютюнових виробів.

Правоохоронцями виявлено спеціально обладнане приміщення та засоби, що дозволяли підпільне цехове виробництво алкогольних напоїв, в тому числі горілки та віскі під торгівельними знаками іноземних брендових виробників. При цьому зловмисники реалізовували свою продукцію до інших областей України, – повідомляє прес-служба прокуратури.

У ході санкціонованих судом обшуків за місцем проживання та незаконної діяльності фігурантів кримінального провадження, розпочатого за фактами незаконного виготовлення, зберігання, транспортування з метою збуту і збуту підакцизних товарів та незаконних дій з марками акцизного податку (кримінальні правопорушення, передбачені ч.1, 2 ст. 204, ч.1 ст. 199 КК України), а також у належному цим особам транспорті  слідчими органу безпеки загалом вилучено понад 8600 літрів спиртогорілчаних виробів та підготовлених до розливу сумішей, а також 7200 блоків цигарок іноземного виробництва без марок акцизного податку.

Затримано також вантаж готової продукції, переданий зловмисниками до відправки за межі Волині за допомогою фірми з доставки вантажів.

Слідчими і прокурорами підготовлені клопотання до слідчого судді про накладення арешту на вилучені товари.

Установлюються особи причетних до незаконного промислу громадян, усі обставини виготовлення і збуту такої продукції, а також можливі наслідки від вживання недоброякісного алкоголю споживачами контрафакту.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер