<

Politico оголосило путіна «невдахою року»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:16 | 8.12.2022 / Новини / /
Перегляди
127
/ Коментарі відсутні

Видання Politico склало рейтинг 28 найвпливовіших людей Європи.

У списку також російський диктатор володимир путін, якого оголосили «невдахою року», – передає УНН.

«Мрія володимира путіна про велику росію навряд чи здійсниться. Його повномасштабний наступ на Україну почав розвалюватися майже так само швидко, як і розпочався…

Путін давно прагне повернути росії статус великої держави, який вона мала за часів радянського союзу. Натомість вторгнення відкинуло його країну до третьосортного статусу, нездатної подолати супротивника, якого вона недооцінювала і зневажала.

Під санкціями Заходу, коли її експорт нафти падає, а її союзники дедалі більше лякаються запаху слабкості, росія вдається до фіктивних референдумів і брязкання ядерною зброєю, щоб спробувати тиснути на Захід, щоб він дозволив путіну створити видимість перемоги», – йдеться в матеріалі.

Як зазначають журналісти, «впертість» російського диктатора означає, що війна, ймовірно, затягнеться. На їх думку, для Європи це означатиме нестримну інфляцію, завищені ціни на енергоносії, дефіцит добрив і газу, що чинитиме тиск на економіку і політичну систему.

«Нездатність путіна реалізувати свою мрію не означає, що він не буде продовжувати бути кошмаром для своїх сусідів», – підсумували вони.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер