<

Поліція проводить обшуки в організаторів вечірок у Києві, які знущалися над пʼяними дівчатами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:03 | 1.02.2023 / Новини / , /
Перегляди
1205
/ 1 коментар

1-го лютого в організаторів п’яних вечірок проводять обшуки. У Києві з’явилася група молодих хлопців, які влаштовують вечірки. Користувачі соцмереж стверджують, що хлопці накачують дівчат алкоголем і транквілізатором «Ксанакс».

Кадри насильства хлопці поширюють у соціальних мережах та у телеграм-каналах. Про це повідомили у Нацполіції.

На цей час поліцейські уже встановили фігурантів та місця їхнього перебування. У рамках розпочатого кримінального провадження проводяться необхідні слідчі та розшукові заходи у столиці та ще одному регіоні держави.

Поліція проводить обшуки за адресами проживання та в орендованих квартирах фігурантів.

Про “схеми” молодиків розповіло видання Новини live.

Група молодиків з Івано-Франківська (це компанія п’ять-сім людей по 20 років), переїхали в Київ, та вирішили зробити “забаву”, яку називають “Покажемо вам які кругом шл***и”.

«Підписниця скинула акаунт хлопців, які влаштовують вечірки, звуть дівчат, накачують алкоголем і ксаноксом, потім знімають їх непритомними, голими, є відео сцен ґвалтування руками і викладають це в Instagram та в закриті Telegram-групи”, – розповіла журналістка та громадська діячка Ярослава Кравченко.

“Маю повне ПІБ, реєстрацію машини – головного з них – Андрія Ярини. Хлопці заробили свої гроші на схемі з бінансом відомою як “Крутити Бінанс”, зараз займаються рефаундом (це схема, де вони замовляють дорогий товар на Амазоні і просто не оплачують його, цим самим порушують закон і заробляють великі суми грошей)», – додала журналістка. 

Також вона зазначила, що особи дівчат не ідентифіковані і відповідно ніяких заяв від постраждалих немає.

Реакція «організаторів забав»

Після гучної хвилі розголосу про такі “тусовки” в соцмережах та ЗМІ один із молодиків прокоментував це у своєму інстаграм.

“Я не збираюсь пояснювати свою позицію. Моя аудиторія, яка за мною слідкує розуміє чим я займаюсь, для чого я це роблю і що насправді відбувається на тусовках. Всі, хто адекватно це сприймає – має голову на плечах і я дуже щасливий, що маю свідому аудиторію, а тупе стадо, яке начиталося постів в інтернеті пішли на ***”, – заявив хлопець. 

Він також додав, що дівчат силою ніхто на вечірки не затягує та не змушує вживати алкоголь чи наркотики, все це – їхній вибір.

Окрім того, хлопець пожалівся, що зараз так мало хороших дівчат і він не знає чи зможе почати з кимось стосунки після того, як побачив що відбувається на їхніх же вечірках.




один коментар
  1. І як це розуміти ,мажорчики розважаються ,а їх однолітики в окопах державу захищають ,де воєнкомати чи вся ця наволоч відкупилася ,і таких незлічити в УКраїні ,вони є в кожному місті .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця