<

Польща частково долучилась до бойкоту у ПАРЄ на підтримку України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:48 | 1.10.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

1-го жовтня Польща приєдналася до часткового бойкоту декількома національними делегаціями деяких офіційних заходів під час осінньої сесії Парламентської асамблеї Ради Європи.

Про це в кулуарах ПАРЄ заявив голова польської делегації Александр Поцей, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я і моя делегація не братимемо участі в урочистостях з нагоди 70-ї річниці Ради Європи», – сказав польський парламентарій.

Напередодні делегації Латвії, Литви, Естонії та Грузії на підтримку України відмовилися від участі у деяких офіційних заходах осінньої сесії ПАРЄ.

1-го жовтня у Страсбурзькій опері пройде церемонія відзначення 70-річчя створення Ради Європи. Урочистості відбудуться на найвищому національному і міжнародному рівні за участі президента Франції Еммануеля Макрона. На церемонію запрошені близько 1200 високих гостей.

30-го вересня – 4 жовтня у Страсбурзі проходить осіння сесія Парламентської асамблеї Ради Європи. Новоутворена у Верховній Раді України постійна делегація в ПАРЄ не подала заявки на затвердження своїх повноважень, а відтак, не бере участі в осінній сесії у відповідь на безумовне повернення російської делегації до Асамблеї.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця