<

Показали відео, на якому польський «пан» б’є українських заробітчан

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:14 | 17.07.2019 / Новини / , /
Перегляди
14
/ коментарів 10

В інтернеті оприлюднили відео, на якому зафіксовано, як польський «пан» б’є українських заробітчан.

Відповідний ролик розміщено на сторінці “Український мігрант” у фейсбук, – пише апостроф.

“Уже давно настав час відкритого, публічного і дуже неприємного обговорення ставлення польських роботодавців до українських мігрантів”, – йдеться у підписі до відео.

Так, на кадрах зафіксовано, як на поле з теплицями, де працюють українські заробітчани, приходить польський пан. Ймовірно, напередодні була сварка, оскільки він вимагає, щоб його не знімали на телефон, кричить на українців і починає їх бити.

https://www.facebook.com/Ukrainian.migrant/videos/2420721158248308/?v=2420721158248308




коментарів: 10
  1. Викладіть контактні дані або хоча б ім’я прізвище цього “пана”, щоб до нього ніхто не наймався

  2. Так і хочеться процитувати Черчілля “Польща – гієна Європи, що захід не доїсть те Польща підбирає… в сенсі національного характеру, поляки гірше навіть євреїв. Мало того що вони підлі, вони ще й дурні”

    • Те саме поляки про украiнцiв можуть сказати, ще й гiрше.Бо люди нашi iдуть до них, працюють за капейки i цiлують в одне мисце. Не подобаеться ставлення панiв до заробiтчан- не iдьте.

      • Я маю кілька непотрібних знайомств і не з чуток знаю що поляки можуть обісрати з ніг до голови навіть незнайомця. Але ж вони навіть не задумуються що від українських заробітчан залежить їх бізнес.

  3. Плачевно но наша нація сильніша і ми все видержим… Як говориться в сім’ї не без уродів. А по поводу не їхати туди варіант но ще трохи треба почекати можливо ми і не поїдемо через якийсь час дай Бог…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер