<

Показали прототип першого телефона Apple 1993-го року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
02:03 | 11.04.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На YouTube-каналі Sonny Dickson з’явилося відео, на якому показаний повністю робочий телефон Apple W.A.L.T (Wizzy Active Lifestyle Telephone).

Він був розроблений інженерами Apple в 1993 році, але компанія так і не зважилася випустити його в продаж, передає iguides. Він являє собою дротовий апарат із вбудованим факсом, а від всіх інших подібних пристроїв його відрізняє відсутність кнопок для набору номера й наявність сенсорного екрана, який працює зі стилусом.

У пам’яті W.A.L.T. є телефонна книга з контактними даними, а також історія дзвінків і пропущених викликів. На сенсорному екрані можна запускати різні додатки, а рукописний ввід зі стилуса автоматично перетвориться в друкований текст.

Apple WALT був розроблений на основі комп’ютера Powerbook 100 і використовує в якості операційної системи модифіковану версію System 6, яка спочатку створена для Macintosh. “Його можна вважати передвісником появи планшетів і смартфонів, хоча в ті роки він, швидше за все, викликав би слабкий інтерес”, – зазначає видання.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер