<

Показали перші кадри із фільму «Століття Якова»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:25 | 17.09.2016 / Новини /
Перегляди
15
/ 1 коментар

Телеканал 1+1 анонсував вихід на екрани фільму “Століття Якова”, який став екранізацією однойменного роману волинського письменника Володимира Лиса. 

“Століття Якова” – це історія України ХХ століття через призму життя однієї людини. Дії картини розгортаються в період з моменту закінчення Першої світової війни і до наших днів, йдеться в анонсі фільму. Про це повідомляє “Волинь24″.

“У долі героя – війни, полон і втрата близьких, але її головний підсумок – збереження людяності і здатності любити”, – зазначила Олена Васильєва, головний продюсер фільмів і серіалів каналу 1+1.

“Чекаю на прем’єру з тривогою. Адже всі права належать видавництву і телестудії. Ще не знаю, що вони відзняли і що наробили. Знаю, що мав бути зовсім інший сценарист – Наталія Воробей, а потім виявилося, що ним буде Андрій Кокотюха. Ми з ним зовсім різні. Він кілька разів казав, що мені давали нагороду “Коронація слова” всупереч умовам. Слава Богу, що Кокотюхи там буде на 30 відсотків, а Лиса – на 70″, – ділився своїми переживаннями Володимир Лис в інтерв’ю Інформаційного агентства “Волинські новини”.

Саундтреком до трейлеру фільму стала популярна композиція “Океану Ельзи” “Не йди”.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок