<

Покарали заступницю голови виборчої комісії на Ківерцівщині, яка проголосувала замість свого чоловіка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:40 | 25.11.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

За злочин проти виборчих прав заступницю голови виборчої комісії у Ківерцівському районі засудили до п’яти років вязниці з призначенням іспитового строку, терміном на один рік.

Ківерцівський районний суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між начальником Ківерцівського відділу Маневицької місцевої прокуратури та заступником голови виборчої комісії однієї з виборчих дільниць Ківерцівщини, – повідомляє прокуратура Волині.

Волинянка під час виборів, які відбувалися 25 жовтня 2020 року, отримала за свого чоловіка бюлетені, підробила його підпис у списку виборців та проголосувала замість нього.

За незаконне отримання й використання виборчого бюлетеня, голосування більше одного разу та підробку офіційного документа (ч.3 ст. 158-1, ч.1 ст. 358 КК України) їй призначено покарання у виді п’яти років позбавлення волі з позбавленням на п’ять років права обіймати посади, пов’язані з організацією проведення виборів до органів державної влади та місцевого самоврядування, а також зі встановленням однорічного іспитового строку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер