<

Поїхали на практику та зникли: розшукують двох неповнолітніх дівчат з Маневицького району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
04:14 | 3.10.2019 / Новини / /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Маневицький відділ поліції розшукує Федорчук Яну Олександрівну та Ольхову Анастасію Володимирівну. 2-го вересня дівчата поїхали у місто Жовква Львівської області для проходження навчальної практики. З 30-го вересня зв’язок із ними обірвався, місцезнаходження їх невідоме.

Про це повідомляє поліція Волині.

Федорчук Яна – 8 травня 2002 року народження, жителька села Лісове Маневицького району, а Ольхова Анастасія – 6 жовтня 2002 року народження, жителька села Куликовичі Маневицького району.

Прикмети Яни Федорчук: низького зросту, темноволоса, худорлявої тілобудови, карі очі. Була одягнута у червону куртку, спортивний одяг, спортивні штани з лампасами.

Прикмети Анастасії Ольхової: худорлявої тілобудови, коротко стрижена, на руці та нозі присутнє татуювання. Була одягнута, можливо, у спортивні штани, червону куртку, кросівки білого кольору та чорну футболку.

Поліція звертається з проханням до громадян, яким відома будь-яка інформація щодо можливого місця перебування, розшукуваних неповнолітніх, невідкладно повідомити правоохоронців за наступними номерами телефонів: (8-03322) 74-23-40, 068-947-53-07, 0997544324 або на лінію “102”.




один коментар
  1. дивно звичайно як можна не виходити на звязок з рідними аж стільки, тут дитина два рази слухавку не підніме то вже на душі не спокійно, уявляю як батькам

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер