<

Погроза вбивством: на двері квартири у Луцькій багатоповерхівці повісили муляж гранати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:53 | 16.01.2020 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Вранці 16-го січня в багатоповерхівці на проспекті Перемоги в Луцьку на дверній ручці до однієї з сусідських квартир місцевий житель виявив муляж гранати “Ф-1”, а під дверима пластикову пляшку з рідиною із запахом бензину. Цю подію розглядають, як погрозу вбивством, розпочато кримінальне провадження.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волині.

Повідомлення про знахідку на дверях помешкання 36-річної та 48-річного лучан предмета схожого на гранату до поліції надійшло сьогодні по 5 годині ранку.

На місце виїхала патрульна поліція, слідчо-оперативна група, спеціалісти-вибухотехніки та керівництво місцевого відділу поліції, управління карного розшуку поліції області.

Правоохоронці забезпечили охорону місця події. Під час ретельного огляду знахідки спеціалісти-вибухотехніки поліції області з’ясували, що виявлений предмет є муляжем гранати «Ф-1» та вилучили його.

Слідчі Луцького відділу поліції кваліфікували цю подію за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України. Йдеться про погрозу вбивством. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер