<

Поглумилися групою в збоченій формі: спливла правда про злочин «слуги»-ґвалтівника

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:34 | 22.11.2019 / Новини / /
Перегляди
20
/ коментарі 2

Народний депутат від фракції “Слуга народу” Роман Іванісов був засуджений за групове задоволення статевої пристрасті з обтяжувальними обставинами і замах на зґвалтування неповнолітньої.

Як повідомляє OBOZREVATEL з обвинувального вироку, в документі викладені жахливі подробиці про вчинений злочин. “Слуга народу” зіграв у ньому далеко не останню роль.

Так, із протоколу судового засідання, на якому вирішувалася доля нинішнього нардепа, стало відомо, що він із трьома друзями “в збоченій формі” зґвалтував неповнолітню дівчину, яка до того ж мала дитину.

Свою жертву вони просто зустріли на вулиці і заштовхали в машину. Згідно з документом 15-го вересня 1995-го року дівчина проводжала знайому по вулиці Калугіна в селищі Куйбишеве Запорізької області.

Повз проїжджав автомобіль, із нього вискочила група людей, серед яких був і Іванісов. Спершу дівчатам запропонували “прокотитися”, а коли вони відмовилися, почали силою заштовхувати в авто. Подруга жертви втекла, а ось над неповнолітньою поглумилися.

Злочинці били її і по черзі ґвалтували. Оскільки до кінця злочину в Іванісова зникла ерекція і він не довів задумане до кінця, за цим пунктом йому змогли інкримінувати лише замах на зґвалтування.

А ось від другого – задоволення статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства, вчинене групою осіб – Іванісов відхреститися не зміг і отримав тюремний термін (3,6 року позбавлення волі).

Адвокат Іван Ліберман заявив, що Іванісов за скоєні ним злочини повинен був отримати мінімум 7,5 років в’язниці (це з урахуванням усіх позитивних характеристик).

У протоколі судового засідання розкрили моторошні подробиці злочину. Дівчину жорстоко зґвалтували і кинули в полі. Про звірства розповіла і сама жертва.

Також стало відомо, що Іванісов міг отримати помилування від другого президента Леоніда Кучми завдяки заможному батькові, який, ймовірно, просто “купив” синові свободу.

Раніше БУГ повідомляв, що адвокат Андрій Портнов оприлюднив вирок нардепу Іванісову за групове зґвалтування.




коментарів: 2
  1. Соромно за Зе слуг! Повій замовляють на сесії Верховної Ради, на посади призначають через ліжка… Все тим слугам народу шуточки та анекдоти.Все їм сміх та розваги. А народ плаче!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок