<

Подробиці зі зйомок передачі «Панянка-селянка» за участю нововолинської дівчини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:50 | 4.12.2014 / Новини /
Перегляди
222
/ Коментарі відсутні

19-річна Інна Худинець з Нововолинська три дні мешкала у Харкові і познайомилася з шикарним життям місцевої світської леді Ані. Обидві дівчини брали участь у телевізійних зйомках передачі «Панянка-селянка» на каналі «TET». Основна ідея шоу – «крута» мешканка великого міста та «сіра мишка» з провінції міняються місцями і три дні живуть життям одна одної.

Молодь із задоволенням дивиться цю передачу. Якось після чергового випуску Інна заявила подружкам: «А давай для приколу і я заявку подам». Сказано – зроблено: дівчата прилипли до монітора, і через кілька хвилин відправили анкету до Києва. Через деякий час пролунав дзвінок, і волинянці повідомили, що вона може взяти участь в шоу. Правда, потрібно було пройти співбесіду – пише Вісник

– Мені адміністратор сказала, що треба на 15 хвилин приїхати до Києва або поспілкуватися по скайпу, – розповідає дівчина. – Звичайно, я обрала останнє. Телевізійникам потрібна прямолінійна дівчина, яка й міцне слівце може сказати. А я така – «что вижу, то пою». Може, тому їм і підійшла.

Мама, яка мешкає у селі Литовеж Іваничівського району, спочатку негативно поставилася до ідеї доньки. «Це ж мої хліви та свині на всю Україну показуватимуть», – сердилася, але згодом таки здалася. І ось довгождане переселення. Зйомки відбувалися у березні, а на екранах показали лише восени. Інна до останнього моменту не знала, куди потрапить, а як почула про Харків, дуже зраділа – у цьому місті ніколи не була. Поставила свою умову: розмовлятиме лише українською. Шикарне життя почалося з вокзалу. Зустріла її подруга панянки на крутому рожевому ролс-ройсі, така машина коштує кілька сотень тисяч доларів, єдина на ціле місто. Квартира теж вразила розкішшю. Але лише для картинки зайшли туди. Насправді Інна разом зі знімальною групою поселилися у готелі, а вранці їхали до елітної оселі, щоб відзняти сцену пробудження. Харків’янка Аня, яка має власне шлюбне агентство і називає себе Афродітою, розповідала, що за місяць витрачає на себе приблизно чотири тисячі доларів. Вони йдуть переважно на одяг, косметику, салони краси.

На кишенькові витрати Інні лишала щодня то тисячу, то три тисячі гривень. Інна вчилася танцювати на 15-сантиметрових каблуках, грала у гольф. Маючи чималу суму в кишені, спробувала підібрати власний стиль за допомогою відомого місцевого модельєра.

– У бутіку мені не сподобалося, – зізнається Інна. – Сукні давали, як мішки, а коштують вони дуже дорого. Я сказала, що в такому г…ні навіть до мами у село не поїду. Ой, модельєр дуже образилася! Ті речі, які мені підібрали, дозволили забрати додому. Сукню з шоу нині виставила на продаж, а накидку забрала собі адміністратор зі знімальної групи, бо вона мені не пасувала.

Харків’янка Аня була вражена бідністю квартири в Нововолинську та розбитими сільськими дорогами. На височезних каблуках їй довелося пройти вибоїнами.

– Знімальна група попросила вигадати завдання для панянки, – розповідає мама Віра Петрівна. – Їм заманулося, щоб вона спиляла гілку з дерева, а у нас старого саду нема. То пішли на чужий, закинутий, і там уже робили картинку. Потім готували кров’янку. Аня модний манікюр мала, але не відмовилася, потім лише нарікала, що погубила у каші стрази з нігтів. Правда, кров’янки не їла. Я думала, що вона харчується в ресторанах, та коли залишилися наодинці, Аня розповіла, що варить вдома супчик з картопельки та «Мівінки». Панянка молодець, вихована дівчинка, яка не перший раз бачить камеру. Вона уже вп’яте бере участь у подібних реаліті-шоу. Казала, що таким чином хоче себе показати і вибитися кудись далі. А от журналісти скрізь сунули свої камери. Уже на другий поверх недобудований збиралися лізти. Не пустила їх туди. Ще Аня фарбувала клітки, де живуть кролі, цибулю різала і плакала, але цього в передачі не було. Я так зрозуміла політику телевізійників: чим гірше і страшніше, то для них краще. Один з останніх кадрів теж був лише для картинки. Увечері друзі Інни запросили Аню на шашлики, але їй не вдалося ними посмакувати. Лише зняли кілька хвилин, і адміністратор наказала збиратися додому. Тож харків’янка пообіцяла, що ще приїде до нас на шашлики.

Руслана ТАТАРИН,
Волинська область
https://visnyk.lutsk.ua/

Відео передачі




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа