<

Подробиці утримання та катування заручників під Луцьком

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:59 | 19.03.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Слідчі Луцького відділу поліції оголосили чотирьом жителям Луцька про підозру у вчинені незаконного заволодіння автотранспортом, позбавлення волі, розбійного нападу та вимагання.

Вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу, повідомляє прес-служба волинської поліції.

Поліцейські встановили, що четверо зловмисників, віком від 31 до 36 років, незаконно позбавили волі двох 33-річного та 40-річного жителів Луцька. Окрім цього, правоохоронці з’ясували, що правопорушники причетні також до вчинення щодо потерпілих розбійного нападу, вимагання, а також незаконного заволодіння транспортним засобом.

Як повідомили у прокуратурі Волинської області, шестеро зловмисників, серед яких і такі, які раніше притягувалися до кримінальної відповідальності, 16 березня напали на одного з громадян у його власному помешканні в будинку на вулиці Кравчука у Луцьку, жорстоко побили та заволоділи двома мобільними телефонами. Потім, розбивши скло в його авто, викрали звідти гаманець із понад 5 тис. грн., самого ж потерпілого завезли у село Забороль Луцького району, де помістили у підвал.

Іншого потерпілого нападники викрали біля під’їзду будинку на вулиці Ветеранів в обласному центрі та, заволодівши його автомобілем, також доправили в село Забороль. Дорогою у потерпілого, якого теж били молотком та битою, відібрали гроші, ювелірні прикраси, телефони та ключі від квартири та будинку.

У підвалі в Заборолі чоловіка знову продовжували бити й навіть погрожували вбити, приставляючи до скроні пістолет.

Таким чином зловмисники вимагали передати їм автомобіль, квартиру, грошові коштів у сумі 5000 доларів США та «ферму біткоїнів».

Звільнили потерпілих завдяки скоординованим діям працівників Луцького відділу поліції ГУ НП України в області увечері 17 березня 2018 року.

З місця пригоди поліцейські вилучили пістолет «Zoraki» з набоями, декілька молотків, мобільні телефони, гроші, медикаменти, тощо. Потерпілих госпіталізували.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок