<

Подробиці смертельної ДТП на Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:43 | 11.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
colwidth-349c5bca5996f489bd34c1418aa8a2b5

4 жовтня приблизно 22:00 години поблизу села Тростянець Ківерцівського району сталася смертельна ДТП за участі двох автомобілів – легковика марки «Славута» та джипа марки «Great Wall Haval M2».
Автомобілі зіткнулися на перехресті у селі Тростянець, у результаті чого постраждало за одними даними 5 осіб, за іншими – аж 7-ро, – повідомляє “Під прицілом”.

Подейкують, що власником іномарки є голова однієї з сільських рад Радивилівського району Рівненської області Василь Г.. Проте, як розповіли кореспондентам інтернет-видання «Під прицілом» місцеві жителі – джипом керувала насправді жінка. Мовляв їхала вона по головній трасі Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – КПП «Дольськ» досить швидко і просто «не вписалась» в поворот, звідки саме виїжджала «Славута». Автомобіль від удару кілька разів перекинувся  і впав догори колесами.

Учасниця ДТП, яка їхала у тій злощасній автівці, розповіла лишень, що запам’ятала яскраве світло фар, що рухалось назустріч. Тож цілком ймовірно, що джип з напівпричіпом занесло на перехресті і він пішов у «лобову». Та офіційно правоохоронці стверджують, що саме водій «Славути» порушив правила дорожнього руху при виїзді на головну, не пропустивши «Great Wall Haval M2». Мовляв саме він і є винуватцем ДТП.

Та нажаль цього молодий водій вже не пояснить. 21-річний Дмитро помер у лікарні. Лікарям, які усю ніч оперували хлопчину не вдалось врятувати йому життя. Його ж пасажирка Ірина Ю. наразі перебуває в лікарні з тяжкими травмами – у дівчини роздроблена ключиця та забої. Тож днями вона також перенесла операцію. Скільки часу ще оговтуватиметься дівчина після ДТП – невідомо. Тим часом, вже у понеділок Дмитра поховали.

Незрозумілим лишається тільки той факт, яким чином причетна до ДТП жінка і чому у постанові про порушення кримінальної справи по факту ДТП фігурує зовсім інша людина. Варто також зауважити, що неабияку роль на місці аварії відіграли і дорожні знаки. Як виявилось, вони розміщені обабіч дороги серед дерев а тому їх майже не видно. Це також могло стати однією з причин ДТП. Наразі ж правоохоронці ведуть слідство і з’ясовують усі обставини жахливої аварії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер