<

Податківці Волині вилучили шампанське та спирт на 800 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:27 | 25.01.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Податкової міліції у Луцьку вилучила 2640 пляшок шампанського та ще 1200 літрів рідини з характерним запахом спирту загальною вартістю у 800 тисяч гривень.

Про це повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

Фіскальна служба, отримавши інформацію про можливе незаконне транспортування алкогольних напоїв, у взаємодії з працівниками патрульної поліції ГУНП у Волинській області зупинили та провели обстеження автомобіля марки Merсedes Sprinter.

В ході з’ясування обставин встановили, що 2 640 пляшок винного ігристого напою італійського виробництва транспортувалося на підставі документів, що містять ознаки підробки, у зв’язку з чим шампанське вилучено.

Одночасно, податкова міліція Волині провела обстеження гаражного приміщення одного з кооперативів обласного центру, де виявили місце накопичення незаконного підакцизу.

Відтак, 1 200 літрів рідини з характерним запахом спирту та 143 пляшки готових лікеро-горілчаних виробів без марок акцизного податку встановленого зразка правоохоронці вилучили.

Згідно попередньої оцінки вартість вилученого майна становить майже 800 тисяч гривень.

Наразі вирішується питання про статус вилучених товарно-матеріальних цінностей, а також проводиться весь комплекс заходів з метою встановлення осіб причетних до такої незаконної діяльності.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер